Casa > Coneixement > Contingut

Àmplia aplicació de filtres de canonada

Mar 20, 2018

Filtre de canonada és un mecanisme de filtre que intercepta directament les impureses en utilitzant un filtre d'aigua. La seva finalitat és eliminar els sòlids en suspensió i partícules, reduir la terbolesa, potabilitzar l'aigua, reduir sistema incrustacions, bacteris i algues i òxid, per purificar la qualitat de les aigües. Sistema de protecció que altres equips funciona normalment.

 

L'aigua entra en el cos del filtre canonada a través de l'entrada d'aigua. A causa del disseny intel·ligent, el sistema pot automàticament identificar el grau de deposició d'impureses, automàticament el senyal a la vàlvula de descàrrega i obtenir una caldera bon efecte. Canonada filtres s'utilitzen en una àmplia gamma d'aplicacions. Per exemple, en la indústria d'acer, es pot utilitzar en la filtració d'aigua en matèria camps i plantes de pellets Sinteritzat, filtració d'aigua en forns d'explosió, laminadors, trassera contínua, etc., de refrigeració i impureses en aigua d'alta pressió i sistemes d'eliminació de fòsfor. Filtrar i així successivament.

 

El filtre de canonada també és una part integral de la línia de producció de recobriment. Juga un paper important en la producció d'aigua, sistemes per a automòbils, tractors, motos i motors de processament. En plantes d'energia, el filtre de canonada és responsable el pretractament de precisió de preparació d'alta puresa d'aigua de caldera. S'utilitza específicament per a la filtració d'aigua de refredament generador i segellat d'aigua i es pot utilitzar per al tractament de filtre de banda en el consum d'aigua sistema és particularment gran.

 

En la indústria petroquímica, el filtre de canonada pot ser utilitzat com un filtre de derivació en el camp de l'aigua circulant, o pot ser utilitzat com un independent o multi-model processament principal paral·lel en comptes de filtració de filtre per reduir la càrrega de filtre i evitar grans quantitats de Fogot l'aigua. El paper de l'estalvi de costos.

 

En sistemes de broquet i broquets, cal reduir l'obstrucció d'equips i desgast provocat per les impureses. Per tant, màquines de filtració d'alta precisió, alt-automatitzat producte necessita ser seleccionat. Canonada filtres són una bona opció. El mateix és cert per a aliments o altres indústries. El filtre de canonada filtra automàticament el sistema per assegurar el seu funcionament normal. A més, el filtre de canonada també es pot utilitzar en l'aigua i aigües residuals pretractament sistemes de tractament per millorar el sistema operatiu efficiency.http://www.inocofiltration.com/