Casa > Coneixement > Contingut

Principi de funcionament i estat de funcionament del filtre ràpid retrolavado

Dec 29, 2018

El principi laborable del filtre ràpid retrolavado és canviar la direcció de flux. Quan la neteja, el filtre ràpid retrolavado és adequat per mitjà d'aigua, adequat per a ocasions on la precisió filtratge no és alt; és a dir, quan el valor de la pressió diferencial del filtre és superior al valor conjunt, començar el treball de neteja, la pèrdua d'aigua és molt petit, i els requisits de backwashing freqüent són alts.

 

La classificació de filtre ràpid retrolavado es pot dividir en dues categories, una és un filtre ràpid retrolavado comú, que té una vàlvula de papallona manual, i l'altre és un filtre de retrolavado ràpid plenament automàtiques equipades amb una vàlvula papallona elèctrica. Aquest és un filtre que pot ser filtrat amb aigua de baixa qualitat. Té una funció automàtica de backwashing pressa treure les impureses. Normalment s'instal·la davant de bescanviadors de calor, sistemes de climatització o Actuadors i ocasionalment esbandeix per eliminar impureses.

 

L'estat normal funcionament del filtre retrolavado és que s'obre la vàlvula de papallona manual, és a dir, l'avió de la placa de vàlvula és paral·lel a l'eix del cilindre i la vàlvula està tancat. En aquest moment, l'aigua desemboca directament des de l'entrada a l'interior del cilindre, filtre i és filtrada pel tamís i donats d'alta de la presa. Quan l'estat backwashing operació, la vàlvula de papallona manual està tancat, és a dir, l'avió de la placa de vàlvula és perpendicular a l'eix del cilindre i s'obre la vàlvula de desguàs.

 

En aquest moment, el flux d'aigua entra a la part davantera del cilindre filtre de la boca. Perquè és tancar la vàlvula de papallona, el flux d'aigua està bloquejat per la placa de vàlvula i només pot entrar a l'exterior del cartutx del filtre de la malla frontal, més del que els fluxos de fora de la sortida i l'aigua s'evacua de la part posterior del cartutx del filtre perquè e que la presa d'aigües residuals s'obre. Després es redueix la pressió, una part de l'aigua és backflushed en el cilindre de malla de la malla de la secció del darrere del filtre, aconseguint el propòsit de rentat les impureses s'adhereixen a la paret interior del cilindre malla des de fora del filtre malla i les impureses i les aigües residuals són donats d'alta la sortida d'aigües residuals. www.inocofiltration.com