Casa > Notícies > Contingut

Filtre de rentat automàtic

Per superar els productes tradicionals de filtre, una petita quantitat de contaminants, vulnerables a l'obstrucció de brutícia, la part del filtre de la necessitat de desmuntar i netejar i no controlar l'estat del filtre i moltes altres deficiències, amb aigua bruta per filtrar i filtrar automàticament les funcions de neteja i clavegueram automàtic i neteja d'aigües residuals Quan el sistema d'abastament d'aigua ininterrompuda, podeu controlar l'estat de treball del filtre, un alt grau d'automatització. Amb els diferents requisits de filtració de 10 a 3.000, oferim als nostres clients una àmplia gamma d'equips de filtració d'aigua.

El filtre, el control i el control del rentat sense energia externa poden netejar automàticament el filtre, les aigües residuals automàtiques. Es pot ajustar el flux continu durant el rentat, la neteja i el cicle de filtració, la neteja i el temps de filtració són de 10-60 / s, la neteja i la filtració de la pèrdua d'aigua representen només el 0,08-0,6% de l'aigua filtrada; precisió de filtració de fins a 10-3000 micres; pressió de treball fins a 1,0-1,6 Mpa; flux únic: 4-4160 m & ↓; / h.

El filtre de rentat pot ser vertical, horitzontal, invertit en qualsevol lloc instal·lat en qualsevol direcció, pot ser utilitzat per a la filtració d'aigua per indústria, agricultura, energia municipal, electrònica, medicina, alimentació, impressió i tenyit, construcció, acer, metal·lúrgia, paper i altres.

El filtre de rentat automàtic es pot utilitzar per a aigua industrial, aigua de mar, aliments i farmacèutics i altres aigües residuals químics industrials, filtració d'aigua circulant, així com regeneració d'emulsions, oli residual, alimentació líquida i altres processos de filtració. En la indústria metal·lúrgica i la indústria petroquímica i el subministrament d'aigua de la central elèctrica i els sistemes d'aigua de drenatge i recirculació i relacionats amb el procés de filtració de mitjans líquids, l'aplicació del filtrat automàtic de filtres també està cada cop més estesa, les modernes empreses metal·lúrgiques de Xina introdueixen el sistema d'aigua de colada contínua, sistema d'aigua, sistemes de descalcificació d'aigua d'alta pressió laminats en calent, sistemes d'emulsió i sistemes de circulació d'aigua tancats, sistemes de filtració de mitjans líquids són un ús extensiu del filtre automàtic de rentat.