Casa > Notícies > Contingut

Trets de neteja de filtre retrolavado

a. filtre d'aigües residuals retrocés automàtica utilitzant múltiples filtre, zona de filtració eficaç, pèrdua de pressió. Dissenyar l'àrea de filtre per a la importació i exportació zona de 3 a 5 vegades.

b. automàtica retrocés depuradora filtre reparació, fàcil manteniment: conjunt arquetes de manteniment, fàcil càrrega i descàrrega de filtre de cartutx, filtre de retrolavado

c. filtre de retrocés automàtica aigües residuals mitjançant múltiples de filtre de cartutx del filtre estructura neteja cartutx, sense interrupcions de subministrament d'aigua quan la neteja.

m. control del programa filtre retrocés automàtic aigües residuals: segons la situació real de l'usuari ha d'establir els paràmetres del sistema.

sistema de control avançat de filtre de retrolavado d'e.: el sistema de control d'alta precisió i segons la qualitat de les aigües de diferents per ajustar la seva manera d'operació i funcionament condicions per millorar la seva capacitat d'adaptació a l'aigua.

f. retrolavado filtrar convenient control: pressió / temps control o control independent, segons les presents condicions generals i les necessitats de qualsevol elecció, funcionament automàtic; interruptor de conjunt transferència manual / automàtic, la modalitat de control pot configurar i pot aconseguir la interconnexió elèctrica,

g. filtre retrolavado amb local control, si canvien les necessàries, comandament a distància es pot configurar per assolir local operació operació i control remot.

h. filtre retrolavado deixat sortida estatus execució, sortida d'alarma de culpa i altres funcions per assegurar-se que equips utilitzats en les condicions segurs i fiables de la funció de filtre automàtic retrocés aigües residuals

Retrolavado filtre filtre capacitat, cabalosos: ús a gran escala de carbó mines al "flux a través de" filtre, a causa de restriccions estructurals, el cabal màxim només pot arribar a 380 L/min, el filtre de 800 L/min o més gran. Automàtic complet filtre, filtre, processador plena d'aigua integrat, electrònica Desincrustant de filtre de precisió de filtració alta retrolavado filtre: filtre retrolavado amb dos o més grups de filtres, l'àrea de flux, la pèrdua de pressió original és petit, pot aconseguir alta presió, filtració d'alta precisió (25 m, 40 m), el filtre tradicional és molt difícil d'aconseguir. Filtre de retrolavado quantificar el grau de contaminació: el filtre a l'extrem d'entrada del Pi port, eixides Po portuària pot ser equipat amb mesurador de pressió K1, K2, P = K1-K2, la mida de la pressió, la reacció quantitativa del filtre és contaminat el grau de fàcil de cle un en qualsevol moment, el filtre tradicional és cap funció secundària.