Casa > Notícies > Contingut

Avantatges de filtre de bossa

Bossa filtre avantatges:

Bossa ⑴ filtre mida compacte, raonable. Instal·lació i funcionament és senzill, pràctic, petit petjada.

⑵ bossa filtre filtració d'alta precisió, apte per a les partícules fines o sòlids en suspensió, rang de filtració de 0,5 a 200 micres.

Àrea de filtració ⑶ unitat del flux més gran de tractament, eficàcia de filtració més petit, alta filtració resistència. FILTRACIO bossa filtre funció equivalent a 5 a 10 vegades el filtre, que en gran mesura pot reduir els costos; disseny flux pot satisfer el 1 ~ 500m 3 / h requisits, baix costos.

⑷ bossa filtre àmplia gamma d'usos, es pot utilitzar per gruixuda filtre, filtre o filtre fina; en el cas del mateix efecte de filtratge, en comparació amb filtre fina emmarcat, filtre de cartutx i altres equips amb abaixar costos d'inversió, vida útil llarga i filtrar els avantatges de baix costos. Precisió de filtració d'alta ⑸, capacitat de filtració, amb baix cost, alta eficiència i així successivament.

Filtre de bossa líquida de ⑹ no-net, substitueix la bossa FILTRACIO pot ser completat dins de 30 segons, còmode i Estalvieu temps i estalvi de treball.

Especificacions de filtre ⑺ bossa líquida, hi low-pressure, entrada lateral, a dalt, multi-bossa, horitzontal.

⑻ bossa individual filtres són: màquina n º 1, n º 2, n º 3 màquina, n º 4 màquina n º 5 automàtic,. Filtre de bossa ⑼ per satisfer les necessitats de filtració de flux diferents. ⑽ bossa filtre material inclou acer inoxidable SUS304, SUS316, SUS316L.