Casa > Notícies > Contingut

Obres de filtre de cartutx

Nov 21, 2017

principi laborable

Després el líquid entra en la cistella de filtre a través de la bóta, es bloquegen les impureses sòlides en la cistella de filtre, i el líquid net passa a través de la cistella de filtre i surt a través de la presa de filtre. Quan vostè necessita per netejar, descargolar la part inferior de l'endoll cap, drenar el líquid, retiri la coberta vorell, tornar a la càrrega després de netejar. Per tant, l'ús de manteniment és molt convenient.

L'àmbit d'aplicació

Els principals materials aplicables són:

1, producció de químic, petroquímic de materials corrosius febles, tals com: aigua, oli, amoníac, hidrocarburs i així successivament.

2, producció química de materials corrosius, com ara: sosa càustica, alcohòlica, concentrat àcid sulfúric, àcid carbònic, àcid i així successivament.

refrigeració 3, en els materials de baixa temperatura, com ara: líquid metà, amoníac líquid, oxigen líquid i una varietat de refrigerant.

4, menjar, producció farmacèutica en els requisits de salut del material, com ara: cervesa, begudes, productes lactis, xarop i així successivament.