Casa > Notícies > Contingut

Filtre autonetejables

Nov 21, 2017

Filtre autonetejables és àmpliament utilitzat en l'equip d'aigua tractament indústria, el seu disseny simple i bon rendiment de les aigües residuals per aconseguir el millor efecte de filtratge. Els components principals són: motor, quadre elèctric de control, canonada de control, components de supervisor, components de filtre, 316L pinzell d'acer inoxidable, marc components, impulsió, vorell connexió i importació i exportació. Filtre d'auto-neteja per superar el filtre tradicional productes, petita quantitat de contaminants, susceptibles d'obstrucció, el filtre de la necessitat de desmuntar i netejar i incapaç de controlar l'estat de filtre i molts altres defectes, amb crua de brutícia l'aigua al filtre i automàticament net el filtre funció de drenatge i netejar les aigües residuals sistema ininterrompuda subministrament d'aigua, pot controlar l'estat de treball del filtre, un alt grau d'automatització. Cobrint la precisió diversos filtre de 10um a les necessitats 3000um.

Filtre d'auto-neteja, executar i control sense cap energia externa pot automàticament netejar el filtre, aigües residuals automàtica. Flux continu durant el cicle backwashing, neteja i filtració pot ser ajustat, auto-neteja temps de filtre per defecte 10-60 / s, la neteja i la filtració de pèrdua d'aigua van representar només 0,08-0,6% de la quantitat de filtració; precisió de filtració de fins a 10-3000 micres; pressió de treball pot ser fins a 1.0-1.6Mpa; individual de flux: 4-4160m/h. Pot ser vertical, horitzontal, invertida enlloc instal lat en qualsevol direcció pot ser utilitzat per poder municipal, agrícola i industrial, electrònica, medicina, aliments, impressió i tenyit, construcció, acer, metal·lúrgia, fabricació i altres indústries de l'aigua filtració.

Autoneteja filtre és un filtre per interceptar directament líquids impureses, carrosses, partícules, etc., mentre que la reducció de la terbolesa de l'aigua, reduir la brutícia, assegurant-se l'esquena de l'explotació del mecanisme i vida de servei d'equips de precisió, té aigües residuals automàtica característiques.