Casa > Notícies > Contingut

Mesclador estàtic

El mesclador estàtic és un mesclador avançat desenvolupat a principis dels 70. L'any 1995, Kenneth Company dels Estats Units va llançar el seu primer mesclador estàtic. Des del segle XX, 80 empreses nacionals també han invertit en recerca i desenvolupament. Entre ells, la producció de combustible d'emulsió també ha estat molt bona aplicació.

Des de la dècada de 1970, els mescladors estàtics s'han començat a aplicar en la indústria química, indústria alimentària, tèxtil i indústria lleugera i han aconseguit bons resultats. Però mesclador estàtic com una mena d'especial

Els productes de Lee, nacionals i estrangers no només són confidencials d'aquesta estructura, sinó que també han realitzat una única estructura no extraïble. Al mateix temps, la viscositat de l'agent de curació i la resina epoxídica varien molt (la viscositat de la resina epoxi és de 20 a 80 vegades la viscositat de l'agent de cura) i el cabal dels dos fluids en el tub és molt baix, fent que sigui difícil barrejar-los uniformement.

El mesclador estàtic és una mena d'equips unitaris avançats, i l'agitador és diferent, no té parts mòbils a l'interior, l'ús principal del flux de fluids i la unitat interna per aconseguir una varietat de barreja de fluids i racionalitat del disseny especial estructural. En comparació amb altres equips com ara placa d'orifici, venturi, agitador i homogeneïtzador, el mesclador estàtic té els avantatges d'alta eficiència, baix consum energètic, volum reduït, estalvi d'inversió i fàcil producció contínua. El mesclador estàtic, el moviment fluid segueix la regla "split - shift - overlap", el procés de mescla juga un paper important en el canvi. El mètode de canvi es pot dividir en dues categories: "el desplaçament relatiu causat per la mateixa distribució de la velocitat del flux transversal i el" desplaçament relatiu multicanal ", i els modes de canvi de diferents mescladors model també són diferents. Mesurador estàtic Hitertix HICHINE no només Es pot aplicar al procés de mescla i es pot aplicar en el procés relacionat amb la mescla i el lliurament, inclosa la barreja de gas / gas, l'extracció de líquid / líquid, la reacció gas / líquida, la millora de la transferència de calor i la reacció líquida / líquida. s'utilitza plàstic, química, farmacèutica, minera i metal·lúrgica, alimentària, cosmètica, plaguicida, cable, petroli, fabricació de paper, fibra química, biologia i protecció del medi ambient, etc. Gràcies al seu baix consum d'energia, ha aportat considerables beneficis econòmics.